Szentgyörgyi Nikolett

szentgyorgyi-niki

Személyi edző / Aerobic trainer ( Gerinc tórna, Stretching, Alakformaló edző )/ Teremedző

Végzettség:
Szinergia Szakgimnázium és Szakközépiskola

Telefon: 06309155901

Email: szentgyorgyinikolettt@gmail.com

Mottó: Ott legyél ahol az élet zajlik ( Fitness and Five )

Bemutatkozás:

Gyerekorom óta  szerves része az életemnek a sport .1998 tól 2010 ig aerobikoztam amiben Magyar bajnok lettem 2szeresen és Európa bajnok 5 szőrösen .Majd sportágat váltottam és a fitnessre tértem át amin számos eredményeim közül a világbajnoki eredményemre vagyok a legbüszkébb amit 2014. Május 25. szereztem meg Horvátországban. Minden emberrel szeretném megismertetni és megszerettetni a sport világát . Tanulmányaimat kibővitettem a hallássérült vendégek számára. Jelbeszéddel tudok velük kommunikálni es jeltolmácsként tanulok tovább , hogy még többet tudjak segíteni a hallás sérültek számára .
Csoportos óráimat azoknak ajánlom, akik szeretik a dinamikus, kemény edzéseket. Gyakorlataim változatosak és hatékonyak, ugyanakkor a kezdők és az idősebb korosztály számára is követhetők, végrehajthatók.

Személyi edzőként pedig célorientáltabb, hatékonyabb, biztonságosabb edzésekkel, és táplálkozási tanácsokkal szeretnék segíteni elsősorban azoknak, akik változtatni akarnak az életmódjukon, alakjukon, de nem tudják hogyan érjék el céljukat.

Versenyeredmények:

2004. Országos úszóbajnokság 1hely
2007.Magyar kupa 1hely Verseny aerobic ( ez által kijutottam európa kúpara )
2007.Europa kupa 1hely
2008.ismeltelten Magyar kupa 1 hely ( ismét kijutás európa kupákra )
2008.Eurpa kupa 1 hely 2xes
2009. Európa kupa 1 hely aerobic2x
2010. Év fitness bajnoki cím (FitKid)
2014. Világbajnoki cím fitness