Kunstár Mónika

kunstar-monika

Táncpedagógus

Végzettség:
Táncos előadóművész
Modern-kortárs tánc csoportvezető
Magyar-nyelv és irodalom, médiapedagógia szakos tanár
Kinesiology taping – sporttaping terapeuta

Telefon:

Email:

Mottó: „Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás. Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” (Weöres Sándor)

Bemutatkozás:

Kunstár Mónika vagyok, táncos és táncpedagógus; 3 éves koromban léptem először a táncterembe. Táncművészeti tanulmányaim elvégzése óta ma már nehezen lehet olyan táncstílust mondani, amit ne próbáltam volna ki. Táncpedagógusként tevékenykedem, emellett tánc-fitness és pilates órákat tartok. A mozgékony, rugalmas és főként egészséges test megteremtésében hiszek, és ezért dolgozom. Minden mozdulatom követhető, de találsz benne kihívást is bőven. Emellett bölcsész végzettséggel a kultúra és az írás szerelmese vagyok. A táncművészettel elméleti síkon, szakíróként is elmélyülten foglalkozom.
Szabadidőmet is aktívan töltöm, hobbim az országúti és a terep kerékpározás. Várlak szeretettel Pilates és Dance Fit óráimra! Próbáld ki a két óratípust külön-külön; vagy duplázz, és légy részese egy igazi táncos tréningnek.

Az óráimról röviden: (elmondani úgysem lehet, csinálni kell…)

Pilates – (Sz)ép testben (sz)ép lélek
Holnap ott lesz izomlázad, ahol tegnap még azt hitted, nincs is izmod… Már néhány alkalom után érezhető, rendszeres gyakorlással pedig szemmel látható a változás. Ezt az intenzív, de gerincbarát tréninget élénkebb, dinamikus formában ismertetem meg Veled. Nemcsak erősítünk, hanem aktívan nyújtunk is, ezáltal a testünk rugalmasabb lesz; a törzs izmain kívül a combok és a farizmok is határozottan formásabbá válnak.

Dance Fit – Izzadj mosolyogva
A táncosok vonzó megjelenése, erős és rugalmas teste holnaptól a Tiéd lehet! Hozd ki magadból a maximumot, de közben érezd jól magad! Tedd le az edzés nyomasztó terheit, és kapcsolódj ki Dance Fit óráimon, hogy segítségedre lehessek egy esztétikus, egészséges és mozgékony test kialakításában. Változatos zenékkel, mai aktuális slágerekkel, latin és retro mixekkel, életkortól függetlenül várlak az óráimra. Törölközőre biztosan szükséged lesz, és ha jól dolgoztál, izomlázra másnap ne csak a nevetőizmaid körül számíts…

Találkozunk a Fitness5 and Gym – Self Store Plaza-ban!