FRANCUZ KRISZTINA

francuz-kriszti-02

Személyi edző / Gerinctrèner

Végzettség:
Szemèlyi edző
Gerinctrèner
Aerobic oktatò
Funkcionàlis trèner
Kinesio-tape terapeuta
Acu-tape terapeuta
Pilates oktatò
Smr-trèner
Bosu rehabilitàciòs trèner
B-SWOT analìzis korrekciòs trèner
NMPT terapeuta

Telefon: +36207703183

Email: francuz.krisztina@gmail.com

Mottó: Szìvvel, lèlekkel, èsszel

Bemutatkozás:

Dr. Veressnè Francuz Krisztina vagyok, 39 èves, kèt kisfiù èdesanyja. 25 ève foglalkozom aerobic-kal, 16 ève, mint oktatò. A szemèlyi edzès csak az utòbbi pàr èvben került előtèrbe, mivel a vendègeim igènyeltèk a szemèlyre szabott edzèseket, tàplàlkozàsi tanàcsokkal kiegèszìtve. Ez motivàlt arra, hogy szakmai tudàsomat bővìtsem. Egy sportbaleset, ill. egy sùlyosabb betegsèg kapcsàn erdeklődèsemet egyre inkàbb a gerinc fitnessteràpiàja felè irànyìtottam. Ìgy lett cèlom az olyan edzèsek tervezèse ès levezetèse, amelyek a mozgàsrendszer ès a gerinc egèszsègèt szolgàljàk, segìtenek a sèrülèsek ès az ülő èletmòdbòl fakadò tartàs-ès mozgàshibàk kialakulásànak megelőzèsèben, ezàltal egy jobb èletminősèg elèrèsèben, fenntartàsàban. Ha az edző kèpes meglàtni a folyamatot mèg a tünet, ill.a betegsèg kialakulàsa előtt, akkor kèpes lesz „meggyògyìtani”azt a degeneratìv betegsèget, ami mèg ki sem alakult, amiről nem tud. Gondolok itt a rossz mozgàsmintàk korrekciòjàra, a megrövidült izmok nyùjtàsàra, a megnyùlt izmok erősìtèsère, a mozgàskoordináciò tudatos fejlesztèsère.
Edzèseimet igyekszem vàltozatosan felèpìteni, jò hangulatban, megfelelő terhelèssel. Fontosnak tartom a vendeg-edző közötti jò kapcsolatot, mert csak ìgy lehet vidàm hangulatban elèrni, hogy az edzès egyfajta kikapcsolòdàst, feltöltődèst jelentsen az emberek szàmàra.
Szerencsès vagyok, mert a munkàm, amit a vilàgon a legjobban szeretek csinàlni ès azt hiszem, ez minden edzèsen èrződik.
A könnyebb utat mindig könnyebb vàlasztani. De van egy rossz hìrem: a könnyebb ùton soha nem lehet olyan sikereket elèrni, amelyek önbizalmat ès elègedettsèget adnak.
Fordulj hozzàm bizalommal, ha ùtelàgazàshoz èrtèl!