Fort Alexandra

fort-szandra-02

Szakmai Vezető / Személyi edző

Végzettség:
Sportedző/Aerobic & Tánc szak – BSU ( Budapesti Sportszövetségek Uniója)
Személyi edző – IWI ( International Wellness Institute )
Gymstick Muscle Trainer – Fitness Akadémia
Hot Iron Instructor – Iron System
Spinning Instructor – Mat Dogg Athletics
Piloxing SSP Instructor – Piloxing Academy LLC
Pilixing Barre Instructor – Piloxing Academy LLC
Group Cycling Instructor – Fittcollege
Zumba Fitness Instructor – Zumba LLC
ZumbAtomic Instructor – Zumba LLC

Telefon: +36 30 611 40 68

Email: szandra.fort@gmail.com

Mottó: Ne azt kívánd, hogy könnyebb legyen, hanem azt, hogy Te legyél jobb!

Bemutatkozás:

Táncosként szerettem és csöppentem bele a mozgás világába. Lányom születése után, 2009- ben döntöttem úgy, hogy követem az álmaimat, és a szenvedélyem választom hivatásomként.

Először tánc edzőként, csoportos óraadóként, majd később személyi edzőként kezdtem tevékenykedni. Az edzői hivatás egy igazán hálás – szép, ám felelősségteljes feladat az életben. Szerencsésnek érzem magam, hisz egyrészt nap mint nap azzal foglalkozhatok ami igazán boldoggá tesz, másrészt komoly hatással és befolyással lehetek emberek életminőségére. Edzőként az a célom, hogy segítsek vendégeimnek rátalálni az útra, mely egy egészséges mozgással teli teljes élethez vezet, vagy a már meglévő/ jó úton tartsam és színesítsem azt, illetve ébren tartsam bennük nap mint nap a motivációt.

Néhány éve abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szakmai vezetőként is dolgozhatok, mely az edzői hivatásom mellett egy rendkívül kreatív, teremtői folyamat. Legfőbb célom, hogy a mozgás örömét professzionálisan átadjuk, továbbadjuk, megtanítsuk vendégeinknek és mindenki elégedetten távozzon tőlünk minden alkalommal.

Hiszem, hogy a sport az egyik legcsodálatosabb dolog az életben. Nem csupán fizikailag, hanem lelkileg, szellemileg is az egyik leghatásosabb gyógyszer az emberek számára. Hiszem, hogy mindenki számára létezik egy ( vagy több ) általa igazán szeretett, és számára nagyon hatékony mozgásforma ( csak talán még nem találta meg azt ).

Versenyeredmények:

Zumba Presenter of the Year 2012 – Fitbalance Award