Ha életmódot váltanál, de még vannak kétségeid, olvasd el sorainkat!

Ha életmódot váltanál, de még vannak kétségeid, olvasd el sorainkat!

Lépj ki a komfort zónádból!

Ha még nem jártál, vagy csak ritkán edzőteremben rengeteg sztereotípia lehet a fejedben, esetleges félelem, gátlás amit ezzel a bejegyzéssel is célunk és hivatásunk eloszlatni benned.
Olvasd el sorainkat, hogy tudd, mi Veled vagyunk, tökéletesen értjük mi zajlik benned. 🙂 Ha pedig régóta jársz akkor azért, hogy mosolyogj magadban miközben felidézed az emlékeket amikor rávetted magad, első alkalommal, hogy átlépd a kondi bejáratát.

-” Ott mindenki izmos, én meg nem. Tök ciki lesz bemenni közéjük…
– Ott fogok bénázni, azt sem tudom, hogy kapcsoljam be a cardio gépet ( egyáltalán mi az a cardio gép? )
– Nevetni fognak rajtam ha valamit ügyetlenkedem…
– A harmadik percben elájulok, majd magatehetetlenül fekszem a padlón és aki eddig nem tudta, hogy kezdő vagyok, már egészen biztos lesz benne az újraélesztési kísérlete után.
– El kéne kezdeni…. Jó most már tényleg elkezdem majd ha ( kisüt a nap, esni fog az eső, tavasz lesz, vagy épp tél, nyár lesz, vagy majd ha valóban érzem magamban az erőt, vagy esetleg ha már elviselhetetlen leszek magam számára… )”

Ismerős gondolatok? Persze, hogy azok 🙂
Képzeld még az edzők zöme is átment némelyik gondolatokon. Mert egyszer bizony mindenki kezdő volt. És igen van akiben sok, van akiben kevesebb gátlás van mikor először jár konditeremben, de egyvalami közös mindenkiben az első alkalommal: KEZDŐ, és igen, IZGUL.
Van egy jó hírünk: Ide mindenki edzeni jön! Senkit nem érdekel, hogy milyen ügyes vagy, vagy izmos. Honnan és legfőképp hogyan öltözködsz. Van e rajtad smink vagy nincs. ( Mondjuk ha tanácsolhatjuk az valóban felesleges, főleg ha pasi vagy… )

Itt nincs olyan, hogy ” ciki ” ha már itt vagy köztünk.
Tudod mi a ciki? Otthon ülni a fotelban és nem sportolni, na az ciki…

Fordulj hozzánk bizalommal, keresd edzőinket! http://obudafitness5.hu/szemelyi-edzok/
Kukkants bele órarendünkbe! http://www.fitness5.hu/fitness5_self_store_center/orarend/self_store_center
Vagy jelentkezz egy díjmentes konzultációra, és felvesszük Veled a kapcsolatot! http://obudafitness5.hu/ingyenes-konzultacio/

No Comments

Post A Comment